top of page
Marianne.jpeg

Marianne Tvedt (3 året)

Dette er Marianne.

Hun studerer 3 året på Arhat Astrologiskole. Tar imot klienter til studentpris på kr 600.

Marianne Tvedt

Som astrologi student er jeg interessert i hvordan vi kan forstå oss selv bedre. Hvordan vi kan gå styrket ut av de utfordringene vi står i eller har hatt.

Gjennom å se på ditt personlige horoskop kan vi få verdifull veiledning og inspirasjon til dette. Vi kan se styrker og sårbarheter, og hva du som sjel ønsker å oppnå i dette livet, utifra horoskopet ditt.

For meg er sårbarhet og ydmykhet noe av det vakreste med oss mennesker. Astrologi har hjulpet meg på så mange måter til å holde hjertet mitt mykt og åpent

Er du nysgjerrig? Du kan booke en time med meg ved å ringe/melde 92259944 (ml. kl. 12-18) Studentprisen er 600kr for en klokketime.

Sted blir vi enig om sammen. Velkommen!

monicca.jpg

Monica Nilsen Tronds (3 året)

Hvorfor du kan ha nytte av å få stilt horoskopet ditt Da vi ble født, fordelte planeter, stjerner og asteroider seg på en helt unik måte – noe som har påvirket oss gjennom livet og fremdeles påvirker oss på en spesiell måte. Og dette er kjernen i astrologi. Fødselsdato, tidspunktet og sted danner grunnlaget for ditt horoskop. Horoskopet kan hjelpe deg med å forstå essensen av hvem du egentlig er, og hvor du skal i livet. Verden rundt oss er full av støy. Og denne støyen kan gjøre det vanskelig for oss å forstå nettopp dette. En astrolog kan hjelpe deg med å bli mer bevisst på hvilke egenskaper du har, og hvordan de både kan hjelpe deg og hindre deg på ulike livsområder. For å kunne gjøre noe med utfordringene dine, trenger du først å bli bevisst på hva de er og hva du kan gjøre for å komme deg videre. Min vinkel på astrologien Som astrolog ser jeg horoskopet fra sjelens perspektiv. Sjelen kan beskrives som vår innerste natur. Jeg har erfart at astrologien kan hjelpe oss med å forstå sorgen og smerten vi bærer på. Den kan gi oss svar på hvorfor vi føler at vi ikke blir forstått eller andre hindringer vi møter i livet. Som coach, healer og emosjonell mentor ser jeg hva som intuitivt fanger min oppmerksomhet i ditt unike horoskop. Du kan også be meg se etter tema som er viktig for deg der du er nå. Slik kan du blir klarere på hvor du er og hvordan du kan finne løsninger for å leve et enda rikere liv. Jeg gir en til en reading Vi kan se på transitter, årshoroskop m.m Parhoroskop (synastri) til barn, kjæreste, foreldre sjef m.m Barnehoroskop La oss snakke om horoskopet ditt! Jeg tar studentpris til kr. 600,- timen. https://booking.konfidens.no/monica-nilsen-tronds-2 Kontakt info: Hjemmeside: www.himmelskhelse.no E-post: post@himmelskhelse.no Mobil: 925 21 667 (sms)

r

bottom of page