top of page

   Irene Wolfgang (3 året)

Hils på Irene.

Ved hjelp av esoterisk astrologi ønsker jeg å inspirere deg til å se ditt potensiale, nå inn til din sjel, heale ditt såreste punkt og finne mening ved å bli bevisst på livsoppgaven din i denne inkarnasjonen.

Mitt navn er Irene Wolfgang, jeg er 55 år og har 3 voksne barn. Jeg er astrologi student på Arhat senteret og er ferdig sommeren 2024. Jeg er en spirituell søker som brenner for å hjelpe mennesker til å se sitt sanne potensial og forstå seg selv og andre bedre. Gjennom bruk av esoterisk astrologi, meditasjon og selvbevissthet, har jeg som mål å inspirere deg til å jobbe med dine sjels utfordringer og at du blir mer klar over dine talenter og styrker slik at du kan nå dine mål og drømmer.

Hvis du syntes dette hørtes spennende ut og du er nysgjerrig på hvordan ditt horoskop ser ut og hva som ligger der av informasjon, håper jeg du kontakter meg.

Jeg tilbyr følgende tolkninger til studentpris: 600,-

Ditt personlige fødselshoroskop

Viktige transitter

Relasjons horoskop (synsastri)

Progresjoner (din utvikling)

Kontaktinformasjon:

e-mail:irew154768@gmail.com eller

Instagram: irenewolfgangastrology108

unni.jpeg

Unni Leikvoll (3 året)

Dette er Unni som studerer 3 året på Arhat Astrologiskole. Tar imot klienter til studentpris!

Unni Leikvoll

Student på 2. året i esoterisk astrologi

Sykepleier

Enhetsterapaut

Blomsterdekoratør

Glad i hage, blomster og natur

Astrologi

Astrologi er et godt redskap til å bli kjent med deg selv. Det er også et redskap til å forstå relasjoner. Lurer du på hva du vil - hvor du er i livet og hvor du skal gå, kan astrologien være et hjelpemiddel.

Astrologi kan også si noe om hvilke krefter som påvirker oss for øyeblikket. Det kan være et hjelpemiddel når du skal ta valg. Det kan gi innsikter i forbindelse med oppdragelse av barn.

Astrologien viser noe av naturen i oss mennesker. Filosofien er at "alt er godt", det er hvordan vi bruker oss selv som betyr noe.

Hagen

Jorden og naturen i oss og rundt oss er vårt kreative område. Vi er født til å skape.

Jeg, for eksempel, elsker å jobbe med jord, planter og blomster. Det er så mye vakkert rundt oss. Det er livet. Her kan en hente energi - bli positiv og glad - kjenne mestring - kjenne på livets sårbarhet - bli overmannet av magien i naturen.

Vi mennesker er også en vakker plante i naturens hage. Hva trenger vi for å blomstre? Trenger du en samtalepartner, noen som ser deg, forstå deg selv og omgivelsene dine? For meg har astrologien vært til hjelp for å forstå min meg selv bedre og finne styrke til å komme gjennom vanskeligheter.

Fødselshoroskopet kan fortelle mye og vil være basisen i samtalen. Det er viktig for meg at det vi snakker om blir mellom oss. Det er også viktig at du kommer styrket ut av samtalen. Jeg tar nå i mot klienter som student til studentpris 600 kr. Du kan kontakte meg på Facebook eller på min side astrohagen.no så vil jeg ta kontakt.

Unni

anne b erit.jpg

Anne Berit Hagatun.

(3 året)

Litt om meg. Eg er 59 år og har 4 voksne barn. Eg trur på att livet vårt har ein større hensikt og att me alle har ein sjelsveg me skal gå. Det er dette Esoterisk astrologi handler om. Det handler om sjølvutvikling og det å leve sitt liv i henhold til sjelens hensikt. Det å finne ut av evt utfordringer som står i vegen og som kan transformeres til styrke og ressurser, er noko som kan leses av i ditt fødselskart. Slit du med medavhengighet, det kan vere overdreven omsorg for andre, der mykje av din energi går til andre mennesker. Det kan vere partneren din eller andre nære personer. Livet leves då mest gjennom andres sinnstilstander og væremåter og til slutt mister du deg sjølv. Dette er noko eg har erfaring med. Gjennom å tolke ditt fødselskart, kan du lettere sjå vegen ut av medavhengighet og finne din eigen livsveg, din sjelsveg. Tar også astrologi lesning på par. Er du nyskjerrig på dette, så send meg ei melding eller kontakt meg på Messenger så tar eg kontakt med deg. Studentpris kr. 600. Tlf 95005523 God klem frå Anne Berit

bottom of page